Avanta has recently refurbished the canteen facility for the UK’s leading supplier of fasteners, fixings, hand and power tools.

The project included:-
Remove existing ceiling, lighting, ducting, kitchen & flooring
Supply kitchen and fit kitchen units, integral dishwasher, fridge, microwaves, oven, 2x sinks, water boiler.
Plumbing of cold/hot water and connection of waste
Electrics included fitting 10x double sockets
Installation of Satin Spar suspended ceiling with inset low brightness lighting
Installation of new ventilation
Redecoration of full area
Re-screed the floor lay a specified hardwearing vinyl with PVC skirting.

Both the client and Avanta are delighted with the results.
3d_Example

Image Gallery

Canteen Creation
Kitchen refurb
Office Partitions installation with wall art in Leeds
Feature wall in canteen environment
Commercial Cantten Refurbishment
Bistro Furniture
Canteen Refurbishement with bistro furniture